Scion xB Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Just did a swap from the stock Pioneer headunit to one from a 2014 FRS which is the same unit that came in 2014 xB'x. Part number is PT546-00140. I've seen threads saying quite a few people have completed this swap. Everything powers up. THe radio tunes in stations, bluetooth works and connected to my phone, all my contacts and call logs show up. EVERYTHING works, but there is NO SOUND from the speakers. I've seen a couple threads with the same issue but there was no followup as to what the solution was. ANYONE know the fix? Or does anyone have the pin-out of the 2010 harness and the PT546-00140?
I used these adapters:

Metra 40-LX21 Antenna Adapter to Radio for Select 2012 - up Toyota / Scion
Genuine Scion Accessories PT546-00120-CH Wire Harness 28 pin to 20 pin converter
Genuine Scion Accessories PT546-74120-MC Microphone TOYOTA-2012V+CAM-01 + Pac CAM-TY11
Scion OEM Reverse Camera with Plug & Play Harness

ANY HELP IS GREATLY APPRECIATED
[email protected] 503-935-3050 cell / text
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Just did a swap from the stock Pioneer headunit to one from a 2014 FRS which is the same unit that came in 2014 xB'x. Part number is PT546-00140. I've seen threads saying quite a few people have completed this swap. Everything powers up. THe radio tunes in stations, bluetooth works and connected to my phone, all my contacts and call logs show up. EVERYTHING works, but there is NO SOUND from the speakers. I've seen a couple threads with the same issue but there was no followup as to what the solution was. ANYONE know the fix? Or does anyone have the pin-out of the 2010 harness and the PT546-00140?
I used these adapters:

Metra 40-LX21 Antenna Adapter to Radio for Select 2012 - up Toyota / Scion
Genuine Scion Accessories PT546-00120-CH Wire Harness 28 pin to 20 pin converter
Genuine Scion Accessories PT546-74120-MC Microphone TOYOTA-2012V+CAM-01 + Pac CAM-TY11
Scion OEM Reverse Camera with Plug & Play Harness

ANY HELP IS GREATLY APPRECIATED
[email protected] 503-935-3050 cell / text
Did you end up getting this figured out? i am trying to do the same thing on my 09 with the T10015 head unit.
Thanks!
 

·
Lots o leather and copper
Joined
·
1,567 Posts
I don't know if the OP ever figured this out but the FRS/BRZ had an external factory amplifier. You'll need to get that and bury it in the dash.

 
1 - 3 of 3 Posts
Top